Telepon & Asesoris Panasonic - DECT 6,0 Expandable tanpa kabel Phone System jeung Digital Ngawalon System - Hideung - Cina Gracebestbuy Internasional
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Telepon & Asesoris Panasonic - DECT 6,0 Expandable tanpa kabel Phone System jeung Digital Ngawalon System - Hideung

Pondok Description:

Dihubungan jeung babaturan sareng kulawarga kalawan Panasonic KX-TGF382M sistem telepon expandable ieu, nu hadir kalawan base station corded kalawan sistem ngajawaban digital sarta 2 héndsét tanpa kabel. Ngawangkong ID panelepon nyadiakeun informasi panelepon karungu.


jéntré produk

Tags produk

Dihubungan jeung babaturan sareng kulawarga kalawan Panasonic KX-TGF382M sistem telepon expandable ieu, nu hadir kalawan base station corded kalawan sistem ngajawaban digital sarta 2 héndsét tanpa kabel. Ngawangkong ID panelepon nyadiakeun informasi panelepon karungu.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!