Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Apple iPhone X nahan nilaina leuwih hade tinimbang iPhone saméméhna

Lamun ditéang mésér hiji iPhone nu bisa nahan nilaina, kasampak aya salajengna ti Apple iPhone X.

Dina ulikan panganyarna, parusahaan liquidation B-Bursa nalungtik mana iPhone teu pakasaban pangalusna ngayakeun nilaina. IPhone X sumping kaluar dina luhur ku panahan 85% tina nilai aslina dina pasar sekundér. Pausahaan nu meuli iphone X di bulk mun resell héndsét anu acquiring eta pikeun 75% harga ritel na, B-Bursa kapanggih, nurutkeun 9to5Mac, nu diala salinan pangajaran.

Apple dirilis na iphone X taun ka tukang kalawan tag harga pangluhurna ayeuna teh kantos affixed ka smartphone parusahaan. Dasar modél iPhone X waragad $ 999 na versi kalawan gudang langkung mana pikeun $ 1.149. Data B-Bursa nunjukkeun iPhone X sia sahenteuna $ 849,15 di resale.

Smartphone teu ilaharna diteundeun nilai maranéhna ogé. Fitur anyar, komponén ningkat, sarta pikaresepeun pesaing condong ngajalankeun nilai maranéhanana handap nyata. IPhones Apple geus kitu leungit nilai, tapi aranjeunna condong tahan nepi hadé ti paling. Numutkeun 9to5Mac, data B-Bursa urang nunjukkeun iPhone X geus nangtukeun hiji catetan anyar keur ngayakeun nilaina hadé tinimbang  iPhone sejenna dina pasaran.

Papanggihan aya warta dipikaresep alus keur pausahaan nu acquire dipaké atawa balik iPhones. Ieu ogé warta alus keur saha owns hiji iPhone X sarta perencanaan ngahurungkeun deui dina pikeun alat anyar taun ieu. Mun euweuh nu sejenna, éta gé balik cara lila di defraying biaya a iPhone anyar.


Pos waktos: Jul-30-2018
WhatsApp Online Chat!