LED Screen Advertising LED - Cina Gracebestbuy Internasional
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

LED Screen Advertising LED

Pondok Description:

1 Inovatif rusuh kancing dipegatkeun pikeun modul jeung kontrol kotak bisa dipasang / uninstalled dina 5 detik. 2 Wide view sudut pikeun outdoor sarta indoor pinuh warna. 3 grayscales Luhur (16 bit) kalawan kinerja visual sampurna. 4 Warna uniformity na gambar jelas tiasa mawa Anjeun éfék audio-visual vivid. 5 consumptions kakuatan Ultra low keur hemat energi.


jéntré produk

Tags produk

1 Inovatif rusuh kancing dipegatkeun pikeun modul jeung kontrol kotak bisa dipasang / uninstalled dina 5 detik.

2 Wide view sudut pikeun outdoor sarta indoor pinuh warna.

3 grayscales Luhur (16 bit) kalawan kinerja visual sampurna.

4 Warna uniformity na gambar jelas tiasa mawa Anjeun éfék audio-visual vivid.

5 consumptions kakuatan Ultra low keur hemat energi.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!