panerapan dapur Haier - 18 "Panyungsi-Dina Dishwasher - stainless steel - Cina Gracebestbuy Internasional
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

panerapan dapur Haier - 18 "Panyungsi-Dina Dishwasher - stainless steel

Pondok Description:

kitchenware bersih dina 18 inci Haier dishwasher ieu. Na siklus speed washes na dries dina ngan 45 menit, satengah waktu hiji siklus normal, sarta pilihan nyeuseuh nyangsang nambihan genah. The kabaya tina dishwasher Haier ieu nolak chipping, rusting na peeling leuwih pamakéan jangka panjang, sarta washer geus disumputkeun kadali pikeun rapih, penampilan minimalis.


jéntré produk

Tags produk

kitchenware bersih dina 18 inci Haier dishwasher ieu. Na siklus speed washes na dries dina ngan 45 menit, satengah waktu hiji siklus normal, sarta pilihan nyeuseuh nyangsang nambihan genah. The kabaya tina dishwasher Haier ieu nolak chipping, rusting na peeling leuwih pamakéan jangka panjang, sarta washer geus disumputkeun kadali pikeun rapih, penampilan minimalis.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!