Earphone jeung headphone Bose® - QuietComfort® 35 headphone nirkabel II - Hideung - Cina Gracebestbuy Internasional
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Earphone jeung headphone Bose® - QuietComfort® 35 headphone nirkabel II - Hideung

Pondok Description:

QuietComfort® 35 headphone nirkabel II anu direkayasa ku pembatalan-kelas dunya noise. Tur ayeuna maranéhna geus malah hadé. Kalawan Google Asisten anjeun diwangun-di, anjeun tiasa ngontrol musik, ngirim sareng nampa naskah, jeung meunang jawaban maké ngan sora anjeun. Janten bébas tina kawat ku cara ngahubungkeun alat Anjeun sareng Bluetooth® na NFC papasangan, sarta ngarasakeun nepi ka 20 jam tina déngékeun nirkabel per muatan.


jéntré produk

Tags produk

QuietComfort® 35 headphone nirkabel II anu direkayasa ku pembatalan-kelas dunya noise. Tur ayeuna maranéhna geus malah hadé. Kalawan Google Asisten anjeun diwangun-di, anjeun tiasa ngontrol musik, ngirim sareng nampa naskah, jeung meunang jawaban maké ngan sora anjeun. Janten bébas tina kawat ku cara ngahubungkeun alat Anjeun sareng Bluetooth® na NFC papasangan, sarta ngarasakeun nepi ka 20 jam tina déngékeun nirkabel per muatan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!