Alarm sayang - Nangtayungan 2nd Generation (batre) Smart Haseup / karbon monoksida alarem (3-Pek) - Bodas - Cina Gracebestbuy Internasional
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Alarm sayang - Nangtayungan 2nd Generation (batre) Smart Haseup / karbon monoksida alarem (3-Pek) - Putih

Pondok Description:

Sayang Nangtayungan Haseup jeung karbon monoksida Alarm - 2nd Generation (batre): sayang Nangtayungan reliably ngadeteksi na ngabejaan anjeun ayana haseup atawa karbon monoksida di imah Anjeun. alarem speaks ka anjeun dina jelas sora tenang,, manusa, nétélakeun lokasi bahaya. Ogé nyadiakeun ngabejaan smartphone jeung apdet status batré pikeun mantuan ngajaga lembur bari anjeun jauh.


jéntré produk

Tags produk

Sayang Nangtayungan Haseup jeung karbon monoksida Alarm - 2nd Generation (batre): sayang Nangtayungan reliably ngadeteksi na ngabejaan anjeun ayana haseup atawa karbon monoksida di imah Anjeun. alarem speaks ka anjeun dina jelas sora tenang,, manusa, nétélakeun lokasi bahaya. Ogé nyadiakeun ngabejaan smartphone jeung apdet status batré pikeun mantuan ngajaga lembur bari anjeun jauh.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!