conditioner hawa Haier - 450 sq. Ft. Jandéla Air conditioner - Gray / bodas - Cina Gracebestbuy Internasional
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

conditioner hawa Haier - 450 sq. Ft. Jandéla Air conditioner - Gray / bodas

Pondok Description:

speeds sababaraha pikeun kanyamanan pribadi. Otomatis Cool ngaluyukeun speed kipas gumantung cooling kedah. Niiskeun kamar, ngiderkeun hawa, simpen énérgi nalika cooling atawa ngurangan kalembaban sadayana dina hiji Unit. Program pikeun Ngahurungkeun atawa mareuman kapan dina jaman 24hr. modeu sare otomatis-ngaluyukeun hawa pikeun kanyamanan sapeuting.


jéntré produk

Tags produk

Speeds sababaraha pikeun kanyamanan pribadi. Otomatis Cool ngaluyukeun speed kipas gumantung cooling kedah.
Niiskeun kamar, ngiderkeun hawa, simpen énérgi nalika cooling atawa ngurangan kalembaban sadayana dina hiji Unit.
Program pikeun Ngahurungkeun atawa mareuman kapan dina jaman 24hr. Modeu sare otomatis-ngaluyukeun hawa pikeun kanyamanan sapeuting.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!