Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Tentang Kami

Salaku parusahaan dagang multinasional, Beijing Grace Bestbuy International Business Co. Ltd ieu lokasina di Beijing, ibukota Cina, nu ngajadikeun jasa kami sarta waktu transit keur konsumén urang pisan nguntungkeun.

Fokus dina éléktronika jeung saluareun, Grace Bestbuy geus husus dina éléktronika konsumén, panerapan imah, software komputer jeung hardware, jaminan na protections, telecoms, otomatis éléktronika, jsb Urang téh distributor jeung agén tina loba pausahaan brand di pasar global, sarta HUAWAI, MI , Haier, Hisense, TCL, Héjo, Vivo téh ngan sababaraha ti ratusan merek renowned di dunya. Simkuring oge ngalakukeun OEM na ODM pikeun konsumén unik di sakuliah dunya.

Hiji grup businesspeople suksés tur wareg pilari kaluhur mesem

Pernyataan misi

Janten pausahaan anu pangalusna understands na satisfies produk, jasa jeung kabutuhan timer minuhan konsumén global.

core Niley

Grace Bestbuy geus diwangun dina 3 nilai core: kajujuran, integritas jeung gawé teuas. Ku fokus terus kana nilai ieu, tim committed kami jalan sabudeureun jam pikeun ngahontal kapuasan customer sarta méré produk-kualitas pangluhurna 24 jam sapoé, 7 dinten saminggu.


WhatsApp Online Chat!