Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Komitmen REAL urang ngahontal saluareun éléktronika parusahaan.

Saha Urang Dupi

Salaku parusahaan dagang multinasional, Beijing Grace Bestbuy International Business Co. Ltd ieu lokasina di Beijing, ibukota Cina, nu ngajadikeun jasa kami sarta waktu transit keur konsumén urang pisan nguntungkeun.

Fokus dina éléktronika jeung saluareun, Grace Bestbuy geus husus dina éléktronika konsumén, panerapan imah, software komputer jeung hardware, jaminan na protections, telecoms, otomatis éléktronika, jsb Urang téh distributor jeung agén tina loba pausahaan brand di pasar global, sarta HUAWAI, MI , Haier, Hisense, TCL, Héjo, Vivo téh ngan sababaraha ti ratusan merek renowned di dunya. Simkuring oge ngalakukeun OEM na ODM pikeun konsumén unik di sakuliah dunya.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
WhatsApp Online Chat!