Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Apple iPhone X mban vlerën e tij më mirë se çdo iPhone Previous

Nëse ju jeni në kërkim për të blerë një iPhone që mund të mbajë vlerën e saj, nuk duken më tej se iPhone X. Apple

Në një studim të kohëve të fundit, kompania likuidimi B-Stock shqyrtuar që iPhone bën punë të mirë e mbajtjes vlerën e saj. IPhone X doli në krye duke mbajtur 85% të vlerës së saj origjinale në një treg sekondar. Kompanitë që blejnë iPhone X në sasi të mëdha për ta rishitur këtë celularin janë përvetësuar atë për 75% të çmimit të saj të shitjes me pakicë, B-Stock zbuluar, sipas 9to5Mac, e cila mori një kopje të studimit.

Apple lëshuar iPhone e X të vitit të kaluar me tag çmimin më të lartë është e affixed ndonjëherë për një smartphone të kompanisë. Baza iPhone X Modeli i kushton $ 999 dhe versioni me më shumë ruajtje shkon për $ 1.149. Të dhënat e B-Stock sugjeron se iPhone X është me vlerë të paktën $ 849,15 në rishitje.

Smartphones zakonisht nuk mbajnë vlerën e tyre të mirë. Karakteristika të reja, të komponenteve të përmirësuar, dhe konkurrentët tërheqës kanë tendencë për të përzënë vlerën e tyre poshtë në mënyrë të konsiderueshme. IPhones Apple kanë humbur në mënyrë të ngjashme vlerë, por ata kanë tendencë të mbajnë deri më mirë se më. Sipas 9to5Mac, të dhënat B-Stock sugjeron iPhone X ka vendosur një rekord të ri për mbajtjen vlerën e tij më mirë se çdo  iPhone tjetër në treg.

Gjetjet janë një lajm shumë gjasa të mira për kompanitë që fitojnë iPhone përdorur ose të kthyer. Është gjithashtu një lajm i mirë për këdo që zotëron një iPhone X dhe është duke planifikuar për ta kthyer atë në një pajisje të re këtë vit. Nëse asgjë tjetër, ajo do të shkojë një rrugë të gjatë në defraying koston e një iPhone të ri.


Ora Post: Jul-30-2018
WhatsApp Online Chat!