CCTV Produkte Swann - Indoor Kamera / Outdoor CCTV - White - China Gracebestbuy International
Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

CCTV Produkte Swann - Indoor / Outdoor Kamera CCTV - White

Përshkrim i shkurtër:

Qëndro vigjilent me këtë 5-megapixel kamera Swann plumb. Ajo prodhon imazhe në Super HD për të kapur çdo detaj në mënyrë që ju nuk do të humbasë asgjë, dhe kënd e saj shikimin 70-shkallë ofron mbulim optimal të vendbanimin tuaj. Kjo add-on Swann kamera plumb ka vizion natën deri në 100 këmbë për mbikëqyrjen rreth-e-clock.


Detail Product

Produkt Tags

Qëndro vigjilent me këtë 5-megapixel kamera Swann plumb. Ajo prodhon imazhe në Super HD për të kapur çdo detaj në mënyrë që ju nuk do të humbasë asgjë, dhe kënd e saj shikimin 70-shkallë ofron mbulim optimal të vendbanimin tuaj. Kjo add-on Swann kamera plumb ka vizion natën deri në 100 këmbë për mbikëqyrjen rreth-e-clock.


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

      WhatsApp Online Chat!