Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Rreth nesh

Rreth nesh

Si një kompani shumëkombëshe tregtare, Pekin Grace Bestbuy International Business Co Ltd, është e vendosur në Pekin, kryeqytetin e Kinës, e cila e bën të shërbimit tonë dhe koha tranzit për klientët tanë shumë të favorshme.

Duke u ndalur në elektronikë dhe më gjerë, Grace Bestbuy ka specializuar në elektronikë të konsumit, pajisje shtëpiake, programeve kompjuterike dhe hardware, letrave me vlerë dhe mbrojtjet, telekomi, auto elektronike, etj Ne jemi të shpërndarësit dhe agjentët e shumë kompani markë në tregun botëror, dhe HUAWAI, MI , Haier, Hisense, TCL, Green, Vivo janë vetëm disa nga qindra e markave të njohur në botë. Ne gjithashtu bëjmë OEM dhe ODM për klientët unike në mbarë botën.

Një grup i biznesmenëve të suksesshme dhe të kënaqur në kërkim lart qeshur

Deklarata e misionit

Të jetë kompania që e kupton më mirë dhe plotëson të produktit, shërbimit dhe nevojat e vetë-përmbushjen e konsumatorëve globale.

Vlerë thelbësore

Grace Bestbuy ka ndërtuar në 3 vlerat thelbësore: ndershmëri, integritet dhe punë e vështirë. Me një fokus të vazhdueshëm në këto vlera, ekipi ynë i përkushtuar punon rreth orën për të arritur kënaqësinë e konsumatorit dhe të ofrojë produkte me cilësi më të lartë të 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.


WhatsApp Online Chat!