Ние им помагаме на светот расте од 1983 година

за нас

за нас

Како мултинационална компанија за тргување, Пекинг Грејс BestBuy Меѓународен Бизнис копродукции, Ltd е лоцирана во Пекинг, главниот град на Кина, што го прави нашите услуги и транзит време за нашите клиенти многу поволни.

Фокусирајќи се на електроника и надвор од неа, Грејс BestBuy е специјализирана за потрошувачка електроника, домашни апарати, компјутерски софтвер и хардвер, хартии од вредност и заштита, телеком, авто електроника, итн Ние сме дистрибутери и агенти на многу бренд компании во глобалниот пазар, и HUAWAI, MI , Haier, Hisense, TCL, зелена, Vivo се само неколку од стотици познати брендови во светот. Ние исто така не ОЕМ и ODM за уникатен клиенти низ целиот свет.

Една група на успешни и задоволни бизнисмени гледа нагоре насмеани

мисија

Да биде компанија која најдобро го разбира и ги задоволува производи, услуги и себе-исполнување на потребите на глобалната клиенти.

Основната вредност

Грејс BestBuy има изградено на 3 основни вредности: чесност, интегритет и напорна работа. Со продолжи се фокусира на овие вредности, нашите посветен тим работи деноноќно за да се постигне задоволството на клиентите и да се обезбеди производи со највисок квалитет 24 часа на ден, 7 дена во неделата.


WhatsApp Онлајн Chat!