Komunikasi & Accessories Panasonic - DECT 6.0 Expandable panggilan lokal Phone System karo Digital Njawab System - Black - China Gracebestbuy International
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Komunikasi & Accessories Panasonic - DECT 6.0 Expandable panggilan lokal Phone System karo Digital Njawab System - Black

Short Description:

Tetep ana ing tutul karo kanca-kanca lan kulawarga karo Panasonic kx-TGF382M sistem telpon expandable iki, kang nerangake karo stasiun basa corded karo sistem panjawab digital lan 2 handsets tanpo tali. Talking ID panelpon menehi informasi panelpon swara.


Detail produk

Tags Product

Tetep ana ing tutul karo kanca-kanca lan kulawarga karo Panasonic kx-TGF382M sistem telpon expandable iki, kang nerangake karo stasiun basa corded karo sistem panjawab digital lan 2 handsets tanpo tali. Talking ID panelpon menehi informasi panelpon swara.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!