We bantuan donya akeh wiwit 1983

Apple iPhone X Ngemu Value Sawijining Luwih Sembarang iPhone Previous

Yen sampeyan lagi looking kanggo tuku iPhone sing bisa terus regane sawijining, katon ora luwih saka Apple iPhone X.

Ing panaliten anyar, perusahaan liquidation B-Stock sinaoni kang iPhone ora proyek paling saka nyekeli nilai. IPhone X medal ing ndhuwur dening mertahanake 85% regane asli ing pasar secondary. Perusahaan sing tuku iPhone X ing akeh kanggo resell peralatan sing éntuk iku kanggo 75% saka rega toko, B-Stock katutup, miturut 9to5Mac, kang dijupuk salinan sinau.

Apple dirilis sawijining iPhone X taun pungkasan kanthi label rega dhuwur iku tau liyo kanggo smartphone perusahaan. Dasar model iPhone X biaya $ 999 lan versi karo panyimpenan dadi kanggo $ 1.149. The data B-Stock tabet iPhone X punika worth ing paling $ 849,15 ing adol meneh.

Smartphone ora biasane terus regane sing uga. Fitur-fitur anyar, komponen apik, lan narik kawigaten saingan kathah drive sing regane mudhun Ngartekno. IPhone Apple wis Kajaba ilang Nilai, nanging wong kathah terus munggah luwih saka paling. Miturut 9to5Mac, data B-Stock kang tabet iPhone X wis nyetel rekaman anyar kanggo nyekeli nilai luwih saka  iPhone liyane ing pasar.

Panemon kabar kamungkinan apik kanggo perusahaan sing ndarbeni digunakake utawa bali iPhone. Iku uga warta apik kanggo sapa waé sing ndarbeni iPhone X lan planning kanggo nguripake ing piranti anyar taun iki. Yen boten liya, iku bakal mbukak dalan dawa ing defraying biaya iPhone anyar.


Post wektu: Jul-30-2018
Tampilan Online Chat!