LED Layar Advertising LED - China Gracebestbuy International
We bantuan donya akeh wiwit 1983

LED Layar Advertising LED

Short Description:

1 Innovative cepet kancing pedhot kanggo modul lan kontrol kothak bisa diinstal / dihapus ing 5 detik. 2 Wide tampilan ngarepke kanggo ruangan lan njero ruangan werna. 3 grayscales High (16 bit) karo kinerja visual sampurna. 4 Warna uniformity lan gambar langit bisa nggawa sampeyan efek audio-visual urip. 5 consumptions daya Ultra kurang kanggo nyimpen energi.


Detail produk

Tags Product

1 Innovative cepet kancing pedhot kanggo modul lan kontrol kothak bisa diinstal / dihapus ing 5 detik.

2 Wide tampilan ngarepke kanggo ruangan lan njero ruangan werna.

3 grayscales High (16 bit) karo kinerja visual sampurna.

4 Warna uniformity lan gambar langit bisa nggawa sampeyan efek audio-visual urip.

5 consumptions daya Ultra kurang kanggo nyimpen energi.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!