Perkakas pawon Haier - 18 "Dibangun Ing Dishwasher - Stainless - China Gracebestbuy International
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Perkakas pawon Haier - 18 "Dibangun Ing Dishwasher - Stainless

Short Description:

Kitchenware resik ing 18-inch Haier dishwasher iki. Sawijining siklus kacepetan Art lan dries ing mung 45 menit, setengah wektu siklus normal, lan pilihan wisuh telat nambah penak. Rak saka dishwasher Haier iki nolak Pantai, rusting lan peeling liwat nggunakake long-term, lan mesin cuci wis umpetaken kontrol kanggo apik, katon minimalis.


Detail produk

Tags Product

Kitchenware resik ing 18-inch Haier dishwasher iki. Sawijining siklus kacepetan Art lan dries ing mung 45 menit, setengah wektu siklus normal, lan pilihan wisuh telat nambah penak. Rak saka dishwasher Haier iki nolak Pantai, rusting lan peeling liwat nggunakake long-term, lan mesin cuci wis umpetaken kontrol kanggo apik, katon minimalis.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!