Earphone lan kuping Bose® - QuietComfort® 35 headphone nirkabel II - Black - China Gracebestbuy International
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Earphone lan kuping Bose® - QuietComfort® 35 headphone nirkabel II - Black

Short Description:

QuietComfort® 35 headphone nirkabel II sing dirancang karo pembatalan donya kelas gangguan. Lan saiki lagi malah luwih. Kanthi Google Assistant Panjenengan dibangun ing, sampeyan bisa ngontrol music, ngirim lan nampa teks lan njaluk jawaban nggunakake mung swara. Bakal bebas saka kawat nyambungake menyang piranti karo Bluetooth® lan NFC pasangan, lan seneng nganti 20 jam ngrungokake nirkabel saben daya.


Detail produk

Tags Product

QuietComfort® 35 headphone nirkabel II sing dirancang karo pembatalan donya kelas gangguan. Lan saiki lagi malah luwih. Kanthi Google Assistant Panjenengan dibangun ing, sampeyan bisa ngontrol music, ngirim lan nampa teks lan njaluk jawaban nggunakake mung swara. Bakal bebas saka kawat nyambungake menyang piranti karo Bluetooth® lan NFC pasangan, lan seneng nganti 20 jam ngrungokake nirkabel saben daya.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!