kondisioner Air Haier - 450 Sq. Ft. Window Air Conditioner - Gray / putih - China Gracebestbuy International
We bantuan donya akeh wiwit 1983

kondisioner Air Haier - 450 Sq. Ft. Window Air Conditioner - Gray / putih

Short Description:

kecepatan Multiple kanggo comfort pribadi. Auto Cool nyetel kacepetan penggemar gumantung cooling perlu. Cool kamar, ngetokake udhara, nyimpen energi nalika cooling utawa ngurangi asor kabeh ing siji unit. Program kanggo ngaktifake utawa mateni kapan ing wektu 24hr. mode turu otomatis nyetel suhu kanggo comfort sewengi.


Detail produk

Tags Product

Kecepatan Multiple kanggo comfort pribadi. Auto Cool nyetel kacepetan penggemar gumantung cooling perlu.
Cool kamar, ngetokake udhara, nyimpen energi nalika cooling utawa ngurangi asor kabeh ing siji unit.
Program kanggo ngaktifake utawa mateni kapan ing wektu 24hr. Mode turu otomatis nyetel suhu kanggo comfort sewengi.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!