We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Minangka perusahaan dagang multinasional, Beijing Grace BestBuy International Business Co. Ltd dumunung ing Beijing, ibukutha China, kang ndadekake kita layanan lan wektu transit kanggo kita pelanggan banget sarujuk.

Ngarahke ing electronics lan ngluwihi, Grace BestBuy wis specialized ing electronics konsumen, Perkakas ngarep, lunak komputer lan hardware, securities lan ngayomi, telecoms, otomatis electronics, etc. Kita distributor lan agen saka akeh perusahaan account ing pasar global, lan HUAWAI, MI , Haier, Hisense, TCL, Green, Vivo mung sawetara saka atusan merek kondhang ing donya. Kita uga nindakake OEM lan Potongan kanggo pelanggan unik donya.

Gugus Komering sukses lan wareg looking munggah esem

Statement Mission

Dadi perusahaan sing paling mangertèni lan nglegakake prodhuk, layanan lan kabutuhan kasenengan saka pelanggan global.

inti Value

Grace BestBuy wis dibangun ing 3 angka inti: kejujuran, integritas lan hard karya. Kanthi fokus terus angka iki, tim setya kita dianggo watara jam kanggo entuk customer kepuasan lan nyedhiyani produk-kualitas dhuwur 24 jam dina, 7 dina minggu.


Tampilan Online Chat!