We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

Prasetya REAL kita tekan Weekend Electronics COMPANY.

Sapa Wae

Minangka perusahaan dagang multinasional, Beijing Grace BestBuy International Business Co. Ltd dumunung ing Beijing, ibukutha China, kang ndadekake kita layanan lan wektu transit kanggo kita pelanggan banget sarujuk.

Ngarahke ing electronics lan ngluwihi, Grace BestBuy wis specialized ing electronics konsumen, Perkakas ngarep, lunak komputer lan hardware, securities lan ngayomi, telecoms, otomatis electronics, etc. Kita distributor lan agen saka akeh perusahaan account ing pasar global, lan HUAWAI, MI , Haier, Hisense, TCL, Green, Vivo mung sawetara saka atusan merek kondhang ing donya. Kita uga nindakake OEM lan Potongan kanggo pelanggan unik donya.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
Tampilan Online Chat!